Modele tricotate manual cu andrele

AM achizitionat de la Editura DVS. cateva carti de “modele de crosetat” Care spre Marea MEA dezamagire nu Sant bune de mai nimic! Explicatiile Sant abigue iar pozele explicative, pentru momentele mai dificile DIN procesul executiei modelului, lipsesc cu desavarsire. ASA ca totul se rezuma la improvizatii si imaginatie care nu Sant deloc corecte. Si te intrebi: “de ce TI-ai mai umplut Biblioteca cu niste chestii inutile?” Sincer: pacat de hartie si de copacii sacrificati pentru fabricarea EI! Creaţiile sunt UNICAT sau în Serie limitată, iar materialele folosite sunt Naturale. Modelele pot fi adaptate la cererea clienţilor, inclusiv decoraţiunile cu perle sau cristale Swarovski. Învățați să tricotați. Manuel pentru începători şi avansaţi. Idei. Le tehnici. Inspiraţie, de claire Cromde, éd. Litera, 2012, trad. Ruxandra Oargă mie nu prea-mi place să croșetez, Dar cred că o să încep cu niște MODELE micuțe (floricele, steluțe etc), pe care să le COS de fulare…

pentru Diversitate, așa;)) Ăla albastru e Guler și o împletitură foarte ușoară (în 2-3 Ore e Gata). Se folosește un scul Special de la Red Heart Care e destul de gros și se face cu niște Andrele foarte groase (minim 10). Modelul e explicat PE spatele etichetei (nu pot atașa poze, Dar e o țipa cu părul Prins, Care zâmbește larg și are la gât un Guler d-ăsta). Se găsesc Cam PE la orice Mercerie și costă între 20-25 de lei. Andrea Denes, în atelierul său de tricotat FOTO Andreea Vilcovschi Făcea lucru de mână ori de câte ori prindea ocazia; chiar şi în timpul orelor în Care accenl se punea mai mult PE discuţii libere: “la Liceu tricotam PE Sub bancă, iar profesorii se făceau că nu mĂ văd”. Considerând că tricotatul e doar un hobby, după absolvirea liceului a ales să studieze Psihologia, pentru a-şi îndéplorini Visul de a deveni psiholog. A renunţat, însă, la facultate Când a Rămas însărcinată cu primul copil, alegând să se dedice mai mult Familiei pe care tocmai şi-o întemeiase. Curând a venit PE Lume şi al doilea copil, iar Lucrul de mână a continuat să îi ţină companie. “Tricotam lângă Joaca Lor… pentru EI şi pentru mine “, mărturiseşte Andrea.

DIN 27 noiembrie, Editura Litera lansează Colecția Clasici moderni, Împreună cu Ziarul Libertatea. Primele Patru volume ALE colecției sunt: “prea multă fericire” de Alice Munro, “Maestrul și Margareta” de Mihail Bulgakov, “Portretul lui Dorian grey” de Oscar Wilde și “olive Kitteridge” de Elizabeth Strouth. Ecaterina Diulescu a fost învăţătoare la o şcoală DIN Craiova. A renunţat însă la catedră, iar în urmă cu 22 de Ani a deschis un MIC atelier de tricotat și croșetat Manual. A continuat tradiţia moştenită DIN Familie şi a transforme curajul să o în afacere. Succesul a venit odată cu aprecierile primite la târgurile DIN străinătate, unde hainele insuffler DIN folclorul românesc au fost extrem de căutate. Comenzile Curg acum de la revue exclusiviste DIN toată europa. Planurile de viitor incluent Atât extinderea activităţii handmade, Cât şi dezvoltarea unei Linii mecanizate pentru produsele în Serie.

“Vreau să mai angajez Două-trei Gosh Care să mĂ ajute PE partea de tricotat manuel, astfel încât să pot diversification oferta magazinului Online, să permis clientului să cumpere cu doar un click modelul Dorit în mărimea potrivită. În palalet, mi-AR plăcea să am şi Naomi maşini de tricotat “, explică zălăuanca. În urmă cu Doi Ani şi-a înfiinţat o firmă, după Care a pus totul în stand-by PANA în Decembrie 2018, Când a Prins Curaj şi şi-a deschis la Zalău mult doritul atelier-boutique-“1 1 Knit”, Împreună cu o pagină de Facebook şi un site.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.